Підготовка до Євро-2012: У Києві вкрали півмільйона на пластикових сидіннях, у Львові - 15 мільйонів

Поділитися
© toutlecine.com
Прокуратура проводить перевірки законності використання бюджетних коштів, виділених для підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Про їх результати повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Так, прокуратурою Печерського району Києва порушено кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 і ч. 2 ст. 366 КК України стосовно директора державного підприємства, через дії якого на демонтаж пластикових сидінь стадіону ДП НСК «Олімпійський» зайво витрачено майже 250 тис. грн.

Прокуратурою Львівської області пред'явлено позов до господарського суду області про визнання недійсним договору, на виконання якого з держбюджету України іноземної компанії сплачено 15,1 млн грн, хоча фактична вартість виконаних робіт, за висновком контрольно-ревізійного управління в області, становить 180 тис. грн.

Прокуратурою Дніпропетровської області перевіряється законність проведення ДП «Дніпропетровський облавтодор» 11 тендерів на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти, отримані від служби автомобільних доріг області в розмірі 704,8 тис. грн.

Також прокуратурою столиці проводяться перевірки з питань законності використання бюджетних коштів, виділених на підготовку до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу при закупівлі товарів, робіт і послуг комунальними підприємствами «Київський метрополітен» і «Міжнародний аеропорт «Київ».

За дорученням прокуратури Львівської області здійснюються ревізії з використання 210 млн грн. бюджетних коштів, виділених у 2011 році державному підприємству "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у Львові".

Триває низка інших перевірок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі