Декілька тисяч людей у Варшаві вимагали легалізації марихуани

Поділитися
© balto-slavica.com
У Варшаві правоохоронні органи затримали 40 учасників багатотисячного «Маршу звільнення коноплі», який пройшов у суботу, 28 травня.

За даними поліції, в акції взяли участь від 5 до 6 тисяч людей.

Учасники маршу, згідно з повідомленням на їхньому офіційному сайті, вимагали легалізації легких наркотиків, зокрема, марихуани, дозволу на володіння 30 г для власного користування і трьох рослин для вирощування.
«Пам'ятайте! Марихуана є натуральною і створена Богом. Лише пізніше людина створила алкоголь, який зараз є легальним», - заявив організатор маршу Рафал Грудзінський.
«Марихуана, індійська конопля - це щось, що нас визволяє. Через алкоголь і нікотин гинуть тисячі людей. Через марихуани такого ще не було», - вважає він.
Організатори акції на своєму сайті зазначають, що Всесвітня організація здоров'я в 1998 році опублікувала результати 15-річного дослідження, яке підтверджує нешкідливість для людського організму легких наркотиків.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі