НАТО планує завершити війну у Лівії за 90 днів

Поділитися
НАТО планує завершити операцію у Лівії протягом 90 днів. Про це заявив у середу голова Північно-атлантичного альянсу Андерс Фог Расмуссен.

У своїй промові у Брюсселі Генеральний секретар НАТО також відзначив, що відхід Муаммара Каддафі від влади - всього лише справа часу.

«Питання не в тому, чи піде Каддафі, а в тому, коли ... Це може тривати якийсь час, але це може статися і завтра», - цитує Reuters А.Фог Расмуссена.

«Я сподіваюся побачити рішення конфлікту, перш ніж закінчиться 90-денний мандат ... ми будемо брати в цьому участь стільки, скільки буде потрібно для завершення нашої місії», - додав він.

Раніше у середу НАТО повідомило про продовження своєї місії на 90 днів, до кінця вересня.

«Це рішення є чітким сигналом режиму Каддафі: ми сповнені рішучості продовжувати наші дії щодо захисту населення Лівії», - сказав генсек.

Як повідомлялося, Рада безпеки ООН 17 березня прийняла резолюцію щодо введення безпольотної зони над Лівією. 31 березня командування операцією перейшло до НАТО.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі