Захищати своє місто від комуністів 22 червня готові 60% львів'ян

Поділитися
Більше половини жителів Львова (61%) готові до акцій протесту проти заходів, які комуністичні партії України і Росії мають намір провести в цьому місті 22 червня. Про це свідчать дані опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

При цьому 47% опитаних пропонують висловити мирний протест, і ще 14% - радикальний протест, аж до силових дій.

Найбільш критично налаштована до можливої ​​акції комуністів молодь, з якої майже 20% готові до радикальних протестів, ще 50% - до мирних.

Висловлюють підтримку акції комуністів 3%, 24% - пропонують не звертати уваги, тобто не підтримувати і не протестувати, 11% - не визначилися з питання «Якою має бути реакція львів'ян, якщо така акція відбудеться?».

Соціологічне дослідження проводилося групою "Рейтинг" 19 - 26 травня 2011 року серед львів'ян віком від 18 років. Вибіркова сукупність: 800 респондентів. Метод дослідження: особисте формалізоване інтерв'ю згідно з опитувальником (face to face). Помилка репрезентативності дослідження: для значень близьких до 50% похибка становить не більше 2,8%, для значень близьких до 30% - не більше 2,4%, для значень близьких до 10% - не більше 1,7%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі