Російський газ у травні обійшовся Україні майже в мільярд доларів

Поділитися
Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» перерахувала ВАТ «Газпром» за імпортований в травні газ близько 948 млн дол.

Як повідомляє прес-служба «Нафтогазу», ціна газу для України в другому кварталі 2011 року становить близько 297 дол за тисячу кубометрів.

Україна в I кварталі 2011 року купувала російський газ за ціною 263 дол за тисячу кубометрів з урахуванням знижки в 100 дол. Раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявляв, що справедлива ціна газу для країни становить близько 200 дол за тисячу кубометрів.
Раніше повідомлялося, що ціна імпортного природного газу для України в третьому кварталі 2011 року прогнозується на рівні 350 дол за тисячу кубометрів, а в четвертому кварталі вона може перевищити 400 дол за тисячу кубометрів.
Нагадаємо, раніше сьогодні глава «Газпрому» Олексій Міллер заявив, що російська сторона не має наміру переглядати умови газових контрактів, на чому неодноразово наполягав Київ. Він також зазначив, що ціна на газ за довгостроковими європейськими контрактами в IV кварталі 2011 року складе 500 дол за тисячу кубометрів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі