ГПУ не відпустила Тимошенко до Львова

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Генеральна прокуратура Україна відмовила лідеру партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко у робочій поїздці до Львівської області з 6 по 8 червня.

Про це йдеться у відповіді слідчого О.Нечвоглода на відповідне клопотання Ю.Тимошенко, повідомляє прес-служба партії.

Слідчий О.Нечвоглод мотивує дану відмову тим, що у цей період Ю.Тимошенко буде знайомитися з матеріалами кримінальної справи.

У партії «Батьківщина» розцінюють відмову ГПУ у робочій поїздці як свідоме перешкоджання плановій роботі лідера партії з виборцями.

Нагадаємо, 3 червня Ю.Тимошенко подала до ГПУ повторне клопотання про дозвіл на виїзд до столиці Бельгії м.Брюссель з 22 по 24 червня для участі у розширеному саміті Європейської народної партії. Слідчому ГПУ було також подано клопотання про виїзд Тимошенко до столиці Литви Вільнюса з 29 червня по 1 липня для участі у міжнародній конференції високого рівня на запрошення Президента Фінляндії Тар'ї Галонен та Президента Литви Далії Грібаускайте. За інформацією захисника Ю.Тимошенко Сергія Власенка, на попереднє клопотання про виїзд до Брюсселя слідчий не відповів.

У даний час стосовно Тимошенко діє запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі