Число жертв інфекції E.сoli зросло до 25

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Число померлих у результаті інфікування бактерією E.coli зросло до 25. У Німеччині 1 червня і 31 травня померли дві мешканки землі Нижня Саксонія від ускладнень, викликаних зараженням смертоносною бактерією. Число хворих перевищує дві тисячі.

Єврокомісія має намір закликати країни ЄС виділити 150 мільйонів євро для надання допомоги виробникам, які постраждали у результаті падіння попиту на овочі, викликаного повідомленнями про захворювання. Про це повідомив комісар Євросоюзу з аграрних питань Даціан Чіолос перед надзвичайною нарадою міністрів сільського господарства країн ЄС, яка проходить сьогодні у Люксембурзі і присвячена спалаху кишкового захворювання, яке викликано цією бактерією.

Влада Німеччини, де стався спалах хвороби, заявила вчора, що джерело бактерії поки невідоме. Раніше в якості такого джерела називали огірки, потім - паростки бобових.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі