«Динамо» подало апеляцію на дискваліфікацію стадіону

Поділитися
© kameniar.franko.lviv.ua
Столичний клуб не збирається миритися з дискваліфікацією стадіону «Динамо» ім. Лобановського і вже подав до дисциплінарного комітету апеляцію. Про це заявив президент київського «Динамо» Ігор Суркіс.

«Я не розумію, на підставі чого в УПЛ прийняли таке рішення, - заявив Суркіс. - У регламенті чітко прописано, що в подібному випадку клубу повинні винести попередження і накласти штраф у 20 тис грн. Якщо інцидент повториться, тоді штраф подвоюється, а команда грає домашній поєдинок при порожніх трибунах. Про дискваліфікацію стадіону немає ані слова. Тим більше у нас таке сталося вперше».

За словами І.Суркіса, варіант із можливим проведенням першого матчу на іншому стадіоні клуб ще не розглядав: «Сподіваємося, що в УПЛ все-таки переглянуть своє рішення, адже без особливих на те підстав вони позбавляють уболівальників свята, яким можна назвати стартовий поєдинок сезону».

Нагадаємо, 7 червня дисциплінарний комітет української прем'єр-ліги дискваліфікував стадіон «Динамо» ім. Лобановського на перший матч наступного чемпіонату і оштрафував клуб на 50 тис грн. Приводом для такого рішення стала поведінка фанатів на півфінальному поєдинку Кубка України проти столичного «Арсеналу». Тоді «ультрас» побили і викинули з сектора стюардів, які стежили за порядком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі