Протестуючих проти закриття школи №111 у Донецьку по одному викликають до міліції

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
За найбільш активних противників закриття школи №111 у Донецьку взялася міліція. Викладачів навчального закладу та батьків учнів викликають до правоохоронних органів, натякаючи на притягнення до кримінальної відповідальності у разі продовження протестів.

Про це кореспонденту ZN.UA повідомили викладачі школи. «Мене сьогодні викликали до директора і повідомили, що мені необхідно протягом дня з'явитися до Петровського райвідділу міліції і дати якісь пояснення і характеристику Ірині Кругловій (члену ініціативної групи батьків - ред.). Я відповіла, що піду до міліції лише після отримання офіційної повістки, а до того ні на які посиденьки я не збираюся», - розповіла одна з вчителів.

Інформацію про те, що учасників протесту поодинці викликають до міліції, підтвердила і згадана Ірина Круглова.

Нагадаємо, раніше Ворошиловський районний суд за позовом Ірини Круглової призупинив рішення Донецької міськради про закриття школи №111.

Після цього активістка заявила журналістам, що отримала погрози на свою адресу і на адресу членів своєї сім'ї. «Я йшла додому повз школу № 111 ... До мене ззаду підійшли двоє хлопців років до 25, взяли мене за одну й за іншу руку, відвели убік і сказали: «Ну що ти така оката, балакуча...Очі ми повиколюємо, язика відріжемо, а дитині твоїй старшій ноги переламаємо, якщо не перестанеш ходити по судах через школи. Зрозуміла?», - розповідала І.Круглова.

Сьогодні обласне управління МВС розповсюдило прес-реліз, в якому повідомлялося, що за фактом погроз проводиться перевірка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі