У Донецьку протестують проти будівництва, розпочатого Януковичем-молодшим. Протестуючих б'ють

Поділитися
© radiodupree.blogspot.com
Жителів житлових будинків у центрі Донецька, які вийшли з протестом проти будівництва поруч із їхніми будинками житлового комплексу, охоронці будівництва били, незважаючи на присутність міліції.

Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Згідно з повідомленням, "міцні молоді люди", незважаючи на присутність міліції та представників СБУ, не соромилися застосовувати щодо мешканців сусідніх з будівництвом будинків силу і "відкрито, на камери штовхали, а іноді і просто били кулаками". При цьому, представники правоохоронних органів наполегливо відверталися і робили вигляд, що нічого не відбувається.

Втім, коли одна з мешканок двору спробувала спілкуватися з молодчиками їх же мовою, і вдарила одного з них - пожвавилися правоохоронці і відтягнули панночку в бік, уточнюють у "Батьківщині".

Один із протестуючих, голова донецької обласної організації ВО "Батьківщина" Олександр Єрмоченко підтвердив, що до жителів двору застосовувалася сила: «Ми намагалися не допустити, щоб конфлікт переріс у бійку, але з боку «спортсменів» весь час були провокації - вони штовхали, і потайки, ззаду просто підходили і били по ребрах, по нирках».

Мешканці вул.Університетської стверджують, що будівництво поруч з їхнім будинком елітного житлового комплексу позбавить їх дітей дитячих майданчиків: "Ми бачили проект забудови: підземний паркінг, наземний паркінг, зона ландшафтного дизайну і будівля у кілька десятків поверхів. Для цього вони планують зруйнувати будівлю готелю «Дружба», а головне - дитячий майданчик, де я щодня гуляю з дитиною", - поскаржилася мешканка будинку Наталія.

Протестуючим не вдалося перешкодити будівельникам, які вже почали зводити загорожу навколо дитячого майданчика.

Забудовою займається корпорація «Менеджмент Асетс Компані», президентом якої є Олександр Янукович - старший син президента України Віктора Януковича.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі