У Києві 46 людей отруїлися куркою-гриль з супермаркету

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
У 46 киян виявлені ознаки гострої кишкової інфекції після вживання курятини з супермаркету. Про це повідомили в Головному управлінні охорони здоров'я.

"З 8 по 10 червня у Києві зареєстровано 46 хворих з ознаками гострої кишкової інфекції, 32 з них госпіталізовані в інфекційні відділення клінічних лікарень. З 32 госпіталізованих хворих - 4 дитини, - йдеться в повідомленні.

За інформацією ГУ охорони здоров'я відомо, що хворі вживали курку-гриль, придбану в одному з супермаркетів Оболоні.

Постраждала киянка Наталія, яка не стала звертатися до лікарні, у коментарі СТБ розповіла, що її сім'я отруїлася куркою з магазину "Велика кишеня".

"У середу ввечері купили курку в "Кишені". Коштувала вона близько 56 гривень. Величезна була. Вдома розгорнули і почали пробувати. Була холодної та якайсь ... ну, словом, багато спецій було. Її їла фактично вся сім'я. І зокрема й наша дитина, якій 4,5 роки", - розповіла жінка. За її словами, дитині стало погано на ранок.

Інша киянка Юлія, яка зараз лежить в інфекційному відділенні Солом'янської лікарні, також вважає, що отруїлася куркою.

"Я їла курку в четвер. Погано стало вранці, втратила свідомість. Хлопець викликав швидку. Там щойно почули симптоми - сказали збиратися і їхати. Поки мене оформляли, то ще одну дівчину привезли. А потім ще одну. 8 числа, як мені сказали, всі отруїлися. Ми 8-го купили, але не їли відразу. Лікарі зараз взяли аналізи. Чекати результатів 5 днів. Є підозри на сальмонелу", - сказала Юлія.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі