"Укртелеком" оголосив про плани реструктуризації

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Голова правління ВАТ "Укртелеком" Георгій Дзекон заявив, що компанія має намір до вересня 2011 року розробити план реструктуризації.

"Ми повинні відмовитися від системи директорів філій, які відповідають за все, і перейти на регіональний принцип управління - п'ять-шість регіональних центрів", - сказав він на зборах акціонерів у вівторок, 14 червня.

За словами голови правління, вертикаль управління має бути розділено на вертикаль продажів і обслуговування абонентів та вертикаль експлуатації і забезпечення життєдіяльності компанії.

Відповідний план має бути подано на розгляд наглядової ради "Укртелекому" не пізніше 1 вересня.

Окрім того, за словами пана Дзекона, пріоритетними завданнями на 2011 та подальші роки є створення централізованої системи обслуговування абонентів, утримання абонентської бази фіксованого зв'язку, збереження лідерських позицій на ринку широкосмугового доступу в Інтернет, частка ринку - не менше 35%.

Глава правління також зазначив, що серед пріоритетних завдань компанії - реструктуризація боргів, оптимізація витрат, централізація систем білінгу, моніторингу та бухгалтерії.

Як повідомлялося, раніше новий власник "Укртелекому" - австрійська EPIC - заявила, що має намір відмовитися від дешевого сільського зв'язку, припинивши його субсидування через неприбутковість. «Приватна компанія не повинна нести витрати за соціальні питання», - заявив тоді керуючий партнер ЕРІС Пітер Гольдшейдер.

Нагадаємо, ФДМ 11 березня 2011 року підписав договір купівлі-продажу держпакету 92% телекомунікаційної компанії «Укртелеком» з компанією «ЕСУ» - «дочкою» підконтрольної EPIC кіпрської компанії Epic Telecom Invest Lt. Вартість держпакету склала 10 млрд 575,1 млн грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі