Янукович впевнений, що у ЗМІ домінує опозиція

Поділитися
Президент України Віктор Янукович вважає, що сьогодні в засобах масової інформації переважає опозиція, а не влада.

«Нас критикують, напевно, більше, ніж будь-кого за всі роки незалежності, тому що ми відкриті. Якщо подивитися сьогодні ЗМІ, телебачення, друковані ЗМІ, сьогодні більше переважає критика, більше чути опозицію, ніж владу. У нас стиль роботи такий, ми не любимо багато говорити, більше робимо», - сказав В.Янукович, виступаючи у середу, 15 червня, з вітальним словом на ХІІІ Всесвітньому конгресі російськомовної преси, який походить у Києві.

В.Янукович заявив, що сьогодні «ми створили нормальні умови для розвитку демократичних інститутів у нашому суспільстві, ми прийняли закон ...» При цьому В. Янукович зробив довгу паузу, забувши назву закону, про який хотів сказати. «Як він у нас називається?» - попросив президент підказки залу. З перших рядів залу йому підказали назву документа. «Про доступ до публічної інформації, якщо точно», - підхопив президент.

Він розповів, що відповідно до цього документа у всіх відомствах створюються підрозділи, які «сьогодні розкривають всю інформацію за тими запитами, які надходять від різних інстанцій, громадян, засобів масової інформації».

Нагадаємо, що за даними дослідження Академії української преси та Інституту соціології НАН України, представникам влади належить 84% ефіру на провідних телеканалах, а на УТ-1 - 95%.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі