Комуністи оновлять склад ЦК партії на третину. Симоненка залишать

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Склад центрального комітету Комуністичної партії України буде оновлено на 35%, але лідером партії залишиться Петро Симоненко.

Про це у середу, 15 травня, повідомив на прес-конференції народний депутат, другий секретар ЦК КПУ Ігор Алексєєв. «У нас ніяких поки питань немає щодо лідера партії, я впевнений, що він активно і наполегливо сьогодні працює на партію...Він досить молодий чоловік і активний, з ним проблем немає», - зазначив представник комуністів.

За словами І.Алексєєва, 44-й з'їзд Компартії відбудеться 18-19 червня у Міжнародному центрі культури і мистецтв (колишньому "Жовтневому палаці") у Києві. На з'їзд прибудуть близько тисячі делегатів і близько 40 делегацій від зарубіжних комуністичних партій. Зокрема, делегація від КПРФ прибуде на чолі з лідером Геннадієм Зюгановим.

На з'їзді, окрім звітно-виборних питань, планується також затвердити нову редакцію програми і зміни до статуту партії. І.Алексєєв відзначив, що необхідність зміни статуту викликано проблемами, що мали місце у деяких організаціях, зокрема, кримській.

Комуністичну партію України було зареєстровано 5 жовтня 1993 року. Відтоді її очолює П.Симоненко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі