Суд не дозволив Луценку залучити Януковича, Пшонку і Кузьміна в якості свідків

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Юрій Луценко заявив, що хоче заслухати у своїй справі Генпрокурора Віктора Пшонку, його першого заступника Рената Кузьміна, екс-керівника Головного управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ Олександра Каліфіцького, а також слідчого Сергія Войченка.

«У мене є докази, що ці особи приймали незаконні рішення щодо мого затримання і арешту», - передає слова Ю.Луценка прес-служба "Народної самооборони".

«За кілька днів до мого затримання Кузьмін особисто розповідав мені, як піде справа, тому такий свідок є важливим», - уточнив екс-міністр.

«Аналогічні обставини спонукають мене просити заслухати у цій справі президента України Віктора Януковича, щодо якого є теж інформація, що він давав незаконні вказівки», - зазначив Ю.Луценко.

Однак і це клопотання було відхилено суддею Вовком.

Нагадаємо, раніше суддівська колегія відхилила клопотання Ю.Луценка про зміну запобіжного заходу, про додатковий час на ознайомлення зі справою і на підготовку нових клопотань за участю адвокатів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі