Хакери оголосили про початок спільної операції Anti-Security

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Хакери з груп «Лулц сек'юріті» (Lulz Security) і «Аноніми» (Anonymous) оголосили війну урядовим сайтам, банкам і найбільшим світовим корпораціям.

Спільну заяву про початок операції Anti-Security вони розмістили в інтернеті. Хакери вважають, що атакам повинні піддаватися будь-які сайти, що містять закриту інформацію. При цьому заохочується нанесення навіть мінімальної шкоди закритим структурам.

У послужному списку «Лулц сек'юріті» - зломи сайтів компаній Nintendo, Sony, а також телеканалу PBS, який показав документальний фільм про засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа, що не сподобалося хакерам. А нещодавно вони знову зламали сайт Сенату Конгресу США.

«Аноніми», зокрема, відомі тим, що наприкінці минулого року паралізували роботу сайтів Visa і MasterCard. Зовсім нещодавно на знак протесту проти цензури в інтернеті «Аноніми» піддали атаці офіційний сайт Туреччини, всього за три дні до проведення там парламентських виборів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі