Лукашенко вважає, що Україну поставили на коліна

Поділитися
Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає спроби зовнішніх сил натиснути на Білорусь марними, а також, що на країну ніхто не нападе.

Про це він заявив спілкуючись з учасниками заходів, присвячених 70-річчю початку війни між СРСР і Німеччиною.

"Упевнений, що на нас не нападуть, тому що нас бояться", - заявив він, відзначивши, що Білорусь «сьогодні намагаються «нахилити» з боку Заходу, і в Росії такі є».

На питання про те, чи можливо сьогодні «нахилити» Білорусь економічними методами, О.Лукашенко заявив, що «сьогодні іншими методами ведуться війни проти наших держав (Білорусі, Росії, України-ред.)».

«Україну поставили на коліна, намагаються поставити Білорусь», - зазначив президент, заявивши про неправильні оцінки західних політиків ситуації з правами людини у республіці. «Ніякої диктатури у нас немає, і тому немає причин нас нахиляти», - сказав він.

Президент Білорусі впевнений, що у важку хвилину республіку підтримає її союзник - Росія. «Упевнений, що в разі чого-небудь більше 90% росіян будуть стояти разом з нами», - сказав О.Лукашенко. Він також звернув увагу, що «наша велика перемога - наше велике надбання - Росії, Білорусі, всіх радянських людей».

«Це велике надбання у нас потихеньку намагаються відняти, говорячи навіть, що ми війну розв'язали. Ми віддати це надбання не повинні», - підкреслив він.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі