Українці протестуватимуть проти автоперегонів заповідниками за участю сина Януковича

Відео
Поділитися
© horoshienovosti.com.ua
Учасники автоперегонів по бездоріжжю, так званого «трофі-рейду», планують протягом тижня їздити унікальними лісами та болотами Полісся та Волині. На їхньому шляху, зокрема, – Поліський та Рівненський заповідники, куди неможна заходити навіть пішим людям, оскільки це землі абсолютної заповідності. Фінішувати та святкувати перемогу учасники перегонів планують у Шацькому національному природному заповіднику.

Серед учасників пробігу – син президента України Віктор Янукович - молодший, який вважає, що пробіг через унікальні ліси сприятиме економічному розвиткові регіону, та Сергій Бубка, який заявив, що подібні перегони виховують справжніх патріотів країни.

При цьому організатори не збиралися розповісти заповідникам про свої плани. Лісничі Рівненського природного заповідника знайшли інформацію самі, в інтернеті, та зв’язалися з організаторами пробігу телефоном. У відповідь їм пообіцяли «звільнити директора та заступника директора, якщо вони будуть проти».

Детальніше – на сторінці організаторів акції протесту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі