Янукович знову покартав Табачника

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент України Віктор Янукович розкритикував діяльність міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника за низкою напрямків.

Так, сьогодні на засіданні Громадської гуманітарної ради за головуванням президента актриса Ольга Сумська висловила стурбованість долею київської школи на розі вулиць Некрасова та Артема, зауваживши, що її закрили невідомо на який час.

На це В.Янукович сказав: «Невідома доля школи, як і невідома доля міністра».

У свою чергу, Д.Табачник пояснив, що школу закрито на капітальний ремонт, і її буде відкрито до наступного навчального року.

Також критика В Януковича пролунала і через виступ радника президента Ганни Герман щодо затягування із проведенням з'їзду вчителів. «Питання з'їзду - це питання на вашій совісті, на вашій, Ганна Миколаївна, разом з Табачником. Якби ви зайшли до мене один раз і сказали, що Табачник цього не хоче робити, не виконує, він би виконав це бігом», - сказав президент і доручив підготувати з'їзд восени.

У відповідь Д.Табачник повідомив, що з'їзд заплановано на травень наступного року.

Президент не погодився з цією датою, і відзначив, що з'їзд має відбутися у вересні - максимум жовтні цього року. «Якщо вам потрібна допомога, давайте, я вам допоможу ... Швидко», - сказав В.Янукович.

Нагадаємо, що президент говорив про можливу відставку «гуманітарного блоку» уряду майже місяць тому. Проте жодних рішень з того часу прийнято не було, а Д.Табачник, як і раніше займає свою посаду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі