"Газпром" обговорить з "Нафтогазом" зниження ціни на газ 5 липня

Поділитися
Прохання України про зниження ціни на поточні поставки газу в рамках довгострокового контракту буде обговорюватися 5 липня 2011 в Москві в рамках засідання українсько-російської комісії з економічного співробітництва.

Про це в рамках прес-конференції за підсумками річних загальних зборів акціонерів повідомив голова правління "Газпрому" Олексій Міллер.

Він уточнив, що не може коментувати весь порядок денний засідання, проте переговори на рівні компаній "Газпрому" і "Нафтогазу" відбудуться.

При цьому А. Міллер додав, що контракт на постачання газу підписано, ціна визначена і вона, як нагадав глава "Газпрому", на 100 дол нижче, ніж для Європи.
Він зазначив, що зараз в Україну надходить газ по ціні 297 дол за тис. куб. м. При цьому в Білорусі, де в "Бєлтрансгазі" "Газпром" володіє 50% акцій, вартість газу складає 244 дол за тис. куб. м.

"Україна могла б вирішити багато питань, прийнявши нашу пропозицію зі злиття НАК "Нафтогаз Україна" і "Газпрому", - додав О. Міллер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі