Каддафі загрожує Європі війною

Поділитися
Лівійський лідер Муаммар Каддафі заявив, що якщо НАТО не припинить бомбардування території Лівії, то його армія може спробувати перенести бойові дії в Європу.

«Якщо ми тільки вирішимо, то проникнемо в Європу як сарана, як бджоли. Ми радимо вам відступити, перш ніж почнеться катастрофа», - заявив М. Каддафі.

«Ці люди (лівійці) одного разу зможуть перенести бойові дії в Європу, щоб атакувати ваші будинки, офіси, сім'ї. І вони стануть легітимними військовими цілями, оскільки ви атакували наші будинки», - сказав він.

Ці слова М. Каддафі прозвучали під час радіотрансляції його виступу на центральній площі Тріполі, де в п'ятницю зібралися прихильники полковника.

Кілька днів тому стало відомо про постачання Францією зброї лівійським повстанцям, які воюють проти військ М. Каддафі.

За словами М. Каддафі, лівійці будуть мстити Європі.

У своїй промові полковник закликав своїх прихильників «виступити походом до західних гір», тобто в ту область країни, куди постачалася зброя, яку французи передавали племенам берберів, які виступають на боці повстанців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі