Кличко відібрав у Хея чемпіонський пояс (відео)

Відео
Поділитися
© netcarshow.com
Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO і IBF українець Володимир Кличко завоював перемогу в бою проти чемпіона за версією WBA Девіда Хея.

Достроково завершити бій Володимиру Кличку не вдалося, але судді за підсумками 12 раундів одноголосно віддали перевагу українцю.

Таким чином, тепер брати Клички володіють усіма чемпіонськими поясами у суперважкій вазі (Віталій Кличко - чемпіон за версією WBC).

Володимир Кличко, якому в березні цього року виповнилося 35 років, виграв 13 своїх останніх боїв. Девід Хей, який молодший за суперника на 5 років, в суперважкій категорії виступає з 2008 року, вигравши всі свої бої в цій вазі.

Нагадаємо, шанси Володимира Кличка виграти поєдинок британська контора William Hill оцінювала коефіцієнтом 1,5, а Хея - 2,75.

У контракті Девіда Хея з Володимиром Кличко немає пункту про реванш.

Як раніше повідомлялося, брати Клички не збиралися завершувати кар'єру, поки не покладуть у свою скарбничку пояс WBA в суперважкій вазі, який належав Девіду Хею.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі