Переможений Хей поскаржився на хвору ногу

Поділитися
Британець Девід Хей прокоментував поєдинок проти українця Володимира Кличка.

«Володимир - великий боєць, сьогодні він був дійсно чудовий. Кличко важчий за мене майже на 14 кг, але я практично не відчував різниці у вазі, я тримав всі його удари і не відчував болю. У цьому, мені, здається, я підтвердив свій статус відмінного боксера. Я дуже засмучений, що не зміг показати все, на що здатний. Моя травмована нога зараз в агонії», - сказав боксер.

У свою чергу Кличко висловив жаль, що не зміг нокаутувати британця.

«Хей був дуже обережним. У нього було вкрай складно потрапити, приблизно так само, як свого часу в Султана Ібрагімова. Я хотів бійки, але не отримав її. Я б із задоволенням відсвяткував свою 50-ту перемогу нокаутом, але на жаль», -заявив Володимир.

Нагадаємо, що Володимир Кличко переміг Девіда Хея у 12 раундах нинішньої вночі в Гамбурзі, завоювавши свій третій чемпіонський титул - за версією WBA.Тепер брати Клички володіють усіма поясами в суперважкій вазі (Віталій Кличко - чемпіон за версією WBC).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі