Малкович: Ліна Костенко після перерваного туру може представити літературні вечори в окремих містах

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
© gipoteza.net
Ліна Костенко після перерваного туру може представити літературні вечори в окремих містах України.

Про це в інтерв'ю ZN.UA повідомив поет і видавець Іван Малкович.

Коментуючи можливість відновлення перерваного туру Ліни Костенко, І.Малкович сказав: «Не знаю, може, і буде ще тур...Власне, організувати тур Ліни Костенко нелегко. Це величезна відповідальність. Під час туру я взагалі не афішував видавництва. Для мене було головне, щоб відбулися творчі зустрічі з Ліною Василівною. І ще у мене була одна мрія - якісно зняти ці зустрічі. Тому що проходять дні, минають ночі...йдуть люди...і нічого не залишається...Іноді в Україні нічого навіть показати про видатну людину, а сучасний світ часто довіряє тільки телеефірам, телефактам...»

Згадуючи про перерваний тур, видавець розповів: «Можу зрозуміти Ліну Василівну. Хоча і мені тоді було важко. На сам її тур було витрачено багато зусиль...Особливо прикро, що не відбувся вечір в Кривому Розі...Ліна Василівна телефонує вранці і напруженим голосом повідомляє: все, тур припиняється! Вночі вона раптом дізналася про деякі неприємні речі, про які навіть не підозрювала...Виявляється, зателефонував один письменник і сказав, що хоче вибачитися від імені львівських літераторів. Вона його питає: «А за що ж вибачитися?» - «Як, ви не знаєте? Та там таке-то і таке-то...». І вона про все «таке» прочитала в Інтернеті протягом тієї ночі...»


Детальніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» в інтерв'ю Олега Вергеліса і Катерини Константинової з Іваном Малковичем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі