Син Каддафі: шанси НАТО і повстанців дорівнюють нулю, вони лише тягнуть час

Поділитися
© ols.ru
Повстанська національна перехідна рада Лівії зараз тільки тягне час, а її лідери розуміють, що шанси на перемогу рівні нулю, навіть якщо союзники з НАТО докладуть максимум зусиль.

Про це в інтерв'ю французьким ЗМІ заявив син Муаммара Каддафі Сейф аль-Іслам.

"...У цій війні західній коаліції не перемогти. Ми готові до демократії, виборів, нової конституції. Припинити вогонь ми теж пропонували, повстанці від усього відмовляються і на переговори не йдуть Але їхні шанси в цьому протистоянні дорівнюють нулю", - заявив син лівійського диктатора.

Тим часом, голова повтанців Мустафа Абдель Джаліль у неділю заявив, що Каддафі у разі свого відходу від влади може залишитися у Джамахірії під наглядом міжнародних спостерігачів.

За його словами, цю пропозицію було передано голові лівійського режиму через посередників ООН, проте відповіді отримано не було.

Нагадаємо, 27 червня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт лівійського лідера Муаммара Каддафі і його сина Сейфа аль-Іслама. Обидва звинувачуються у злочинах проти людяності.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі