Рада планує закрити сесію у п'ятницю, а в четвер розглянути пенсійну реформу

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Верховна Рада України у четвер, 7 липня, розгляне у другому читанні законопроект про пенсійну реформу. Про це під час засідання погоджувальної ради повідомив спікер парламенту Володимир Литвин.

Він повідомив, що на останньому пленарному тижні заплановано розгляд понад 136 питань, і у парламенту попереду «напружена робота».

Спікер відзначив також, що традиційної години уряду у п'ятницю, 8 липня, швидше за все, не буде - як очікується, у цей день Верховна Рада урочисто закриє VIII сесію.

Ще до початку погоджувальної ради, будівлю, де воно проходить, пікетували близько 20 осіб, які називають себе представниками «лівих профспілок». Пікетувальники виступають проти пенсійної реформи і включення до порядку денного пленарного тижня відповідного законопроекту.

Як повідомляло ZN.UA, президент Віктор Янукович вимагає розглянути на цьому тижні у Верховній Раді скандальний законопроект 7562.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі