Активісти мовчазних акцій протесту пообіцяли Лукашенку продовжити боротьбу

Поділитися
© bigoli.com.ua
Мовчазні акції протесту у Білорусі триватимуть, незважаючи на жорсткі дії влади. Про це заявили організатори «Революції через соціальні мережі» у відкритому листі президенту країни Олександру Лукашенку.

Вони відзначили, що штрафи, арешти, позбавлення роботи не зупинять мирних акцій протесту. «Ми боремося не за шматок ковбаси й надбавку у 20 доларів, а за свободу», - йдеться у зверненні.

Автори листа обурені протизаконними діями співробітників правоохоронних органів у штатському, які «затримують і б'ють учасників мирних протестів», і закликають прокуратуру втрутитися.

Нагадаємо, вчора під час акцій мовчазного протесту у Мінську було затримано більше 200 осіб. Більшість із них постане перед судом. Правозахисники повідомили також про затримання у Гродно і Гомелі.

Протестні акції у Білорусі проходять з початку червня. Вони пов'язані, у тому числі, зі скрутним економічним становищем у країні. Наступний збір учасників руху «Революція через соціальні мережі» заплановано на 3 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі