Луценко хоче через Євросуд визнати вирок судді Вовка "апріорі недійсним"

Поділитися
© travelersdigest.com
Дружина і захисник Юрія Луценка Ірина пояснила, навіщо захист екс-міністра внутрішніх справ заявив значну кількість клопотань.

За її словами, це не пов'язано з затягуванням процесу, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

"Ми хочемо пройти всі процедури, заявити всі клопотання і заяви. Ми для себе хочемо з'ясувати до кінця - може суддя Вовк нас судити чи ні", - сказала Ірина Луценко.

"Ми хочемо фіксувати всі до єдиного порушення, які робить прокуратура і суддя Вовк у цих засіданнях. Для чого це робиться? Неодноразово Юрій Луценко казав, що справедливого суду не буде, в чому переконані і всі інші. Тому всі брехливі відписки і зафіксовані порушення дозволять серйозно захищати себе в Європейському суді, де можна буде говорити не тільки про порушення Конвенції з прав людини, а й по суті можна визнати цей суд, який робить стільки порушень і не дотримується відповідних процедур, неправосудним і визнати його рішення (як вирок у моєму чоловікові ) апріорі недійсним. Тому ми не затягуємо процес, ми просто скрупульозно до нього підходимо", - вважає Ірина Луценко.

Нагадаємо, сьогодні Печерський районний суд Києва переніс слухання справи за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка на 11 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі