Лагард буде отримувати 470 тис. дол на рік

Поділитися
Новий директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крістін Лагард буде мати таку ж платню, яка була в її попередника Домініка Стросс-Кана, пише у середу, 6 липня, французька газета «Фігаро».

Згідно з підписаним трудовим договором, заробітна плата К. Лагард складе близько 467,9 тис. дол на рік. Окрім цього, вона буде отримувати приблизно 83,7 тис. дол на представницькі витрати.

Газета також відзначає, що в підписаному трудовому договорі детально розглядається питання про норми поведінки. Зокрема, у документі сказано, що директор-розпорядник зобов'язаний «уникати навіть видимості неналежної поведінки». Такого пункту не було у договорі, який у 2007 році підписував Д.Стросс-Кан, який подав у відставку у травні після сексуального скандалу.

Як повідомлялося, Крістін Лагард, яка раніше обіймала посаду міністра економіки і фінансів Франції, була призначена главою МВФ 28 червня і вступила на посаду в понеділок, 5 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі