Новий глава МінЖКГ уже розмірковує про комерціалізацію монополій на газ і воду

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Новопризначений міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк допускає можливість комерціалізації монополій на газ і воду.

«Інше питання: це монополії на газ, воду. Там теж треба буде дивитися. Може здатися неправильним, але комерціалізація цих процесів повинна відбутися», - заявив новій міністр ЖКГ.

«У сфері ЖКГ необхідно побачити бізнесову частину. Якщо це буде так, то масово з'являться ОСББ, проводитимуться тендери, конкурси. Не потрібно буде тикати пальцем на ЖЕКи. Не потрібен ЖЕК - так ліквідуйте його. Наймайте того, хто вам найефективніше надасть всі послуги: відремонтує дах, прибере під'їзди, винесе сміття», - сказав А. Близнюк в інтерв'ю «Коментарям».

Нагадаємо: напередодні перший віце-прем'єр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв представив колективу МінЖКГ нового главу міністерства Анатолія Близнюка.

На цей пост його призначив президент України Віктором Януковичем (указ № 747 від 12 липня 2011 про звільнення А. Близнюка з посади голови Донецької облдержадміністрації; указ № 748 від 21 липня про призначення міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства). А. Близнюк обіймав посаду глави Донецької облдержадміністрації в 2002-2005 роках і з березня 2010 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі