Клюєв пообіцяв позбавити ліцензій підприємства теплокомуненерго, які працюють без лічильників

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв доручив до 1 вересня цього року оснастити всі підприємства теплокомуненерго лічильниками, у противному випадку їх позбавлять ліцензій.

«До кінця серпня забезпечити оснащення всіх підприємств теплокомуненергетики засобами обліку за рахунок цих підприємств», - сказав А.Клюєв на селекторній нараді з регіонами у середу, 13 липня.

За його словами, у разі невиконання даного доручення, Національна комісія регулювання електроенергетики буде анулювати ліцензії цим підприємствам. «Ліцензій не буде з 1 вересня на підприємствах, які не будуть працювати з лічильниками», - сказав він.

Як повідомлялося раніше, тільки 43% багатоквартирних будинків в Україні мають системи обліку комунальних послуг. За даними Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, протягом двох років у всіх багатоквартирних будинках будуть встановлені системи обліку тепла і води, а також цього року 100% облік має бути введено на самих комунальних підприємствах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі