В Єгипті звільнено 600 поліцейських, які розганяли акції протесту

Поділитися
© newtortuga.com
У Єгипті більше 600 поліцейських, причетних до жорстокого придушення акцій протесту, позбавлено роботи, повідомляє уряд країни.

У Єгипті протягом останніх тижнів відбувалися масові акції протесту, учасники яких вимагали покарати поліцейських, причетних до вбивств демонстрантів у лютому цього року.

Тоді в ході зіткнень учасників антиурядових акцій і поліції загинули сотні демонстрантів. Для розгону протестувальників поліція використовувала гумові кулі, сльозогінний газ, палиці та бойові патрони.

Як було повідомлено, в центрі Каїра 8 липня відбулася демонстрація з вимогою прискорити процес проведення реформ. В акції брали участь декілька мільйонів осіб.

Учасники акції протесту також наполягали на якнайшвидшому проведенні суду над чиновниками, які обіймали провідні посади при президентові країни Хосні Мубараку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі