На суд у справі Тимошенко пустили 4-х журналістів і 8 операторів

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Судова міліція Печерського райсуду Києва за 40 хвилин до початку розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко обмежила доступ журналістів до зали засідань.

За інформацією прес-служби «БЮТ-Батьківщини», для того, щоб потрапити до зали, представники засобів масової інформації прийшли до суду о 7 годині ранку, проте до будівлі почали пускати лише до 8-ми, тобто тільки за годину до початку судових слухань.

Таким чином, до зали судових засідань змогли потрапити тільки четверо журналістів, які представляють українські та іноземні друковані ЗМІ.

Окрім цього, до зали змогли потрапити тільки 8 телевізійних камер, а також кілька стаціонарних камер для здійснення прямої трансляції судового засідання.

Нагадаємо, раніше фракція «БЮТ-Батьківщина» заявила, що за вказівкою президента пряму трансляцію судового процесу над Ю.Тимошенко найближчим часом заборонять.

Депутат Віктор Швець зазначив, що на засіданні суду у «газовій справі» у п'ятницю, 15 липня, екс-прем'єр представить свого нового адвоката.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі