У Білорусі заборонили пісню Цоя

Поділитися
На білоруському радіо заборонили транслювати у радіоефірі пісню Віктора Цоя "Перемен". Окрім цієї пісні адміністрація радіо додала до списку заборонених пісень ще дві композиції групи "Ляпіс Трубецкой" - "Грай" і Belarus Freedom.

За словами співробітниці Першого каналу Білоруського радіо телеканалу "Белсат", пісню В.Цоя "за останній місяць дуже багато людей замовляли, а раніше такого не було".

нас в ефірі трапилася ситуація, коли слухач наполягав, щоб увімкнули
"Перемен". Ведучий попросив вибачення і відмовив", - розповіла журналістка.

На питання слухача, чи не почалася на радіостанції цензура, ведучий не відповів і відключив того від ефіру. Раніше, за словами співробітниці радіо, було заборонено пісні груп NRM, "Крамбамбуля", "Крама" тощо.

Раніше група "Ляпіс Трубецкой" разом з ДДТ, "Наївом" та іншими групами фігурувала у списку нібито заборонених у Білорусі "діячів мистецтва і творчих колективів".

У лютому 2010 року Громадська рада з моральності Білорусі виступила проти проведення концерту німецької рок-групи Rammstein, однак той у підсумку все одно відбувся.

Окрім того, у 2001 році президент Білорусі Олександр Лукашенко особисто забороняв пісню гурту "Сплін" "Фелліні" за пропаганду "нездорового способу життя".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі