У Москві голова Ради міністрів АРК Василь Джарти переніс операцію на легенях

Поділитися
© ummahweb.net
«Цього разу, за даними «1К», операція була на легенях і пройшла успішно», - зазначає газета «Перша кримська».

Видання описало, як розвивалися події минулого тижня: «14 липня Джарти стало погано. У надзвичайному режимі зібрали консиліум лікарів, і з'ясувалося, що організм Василя Георгійовича дуже зневоднений, кілька днів він мало пив і майже не їв. Прем'єру поставили крапельницю, через деякий час він прийшов до тями і навіть поривався почати працювати. <...> А до вечора медики прийняли рішення, що потрібна екстрена операція, і чартерним рейсом Джарти відправили у Москву».

За інформацією видання, зараз стан здоров'я прем'єра цілком задовільний. Джарти вже спілкується не тільки з близькими, але і дає доручення по роботі.

Наприкінці листопада В.Джарти переніс операцію на шлунку в одній з клінік Німеччини.

Нагадаємо, з 18 липня Василь Джарти перебуває у відпустці. На питання, де і як проведе відпустку прем'єр, у Радміні повідомили, що про це розповість сам Джарти після повернення на робоче місце.

Пізніше стало відомо, що Джарти переніс операцію у Москві. Тим часом кілька ЗМІ встигли опублікувати чутки про смерть кримського прем'єра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі