Суд залишив бізнесмена Файнгольда під вартою

Поділитися
Сьогодні, 25 липня, Центральний районний суд Сімферополя продовжив термін затримання підозрюваного в шахрайстві бізнесмена, екс-депутата Сімферопольської міської ради Йосипа Файнгольда до 29 липня.

Про це "Українським Новинам" повідомив представник прокуратури.

За його словами, наглядове відомство наполягало на арешті І. Файнгольда на час слідства, але суд лише продовжив термін затримання.

Представник прокуратури повідомив також, що в кримінальній справі екс-депутата вже 4 епізоди шахрайства на суми 600 тис., 230 тис., 250 тис. і 150 тис. гривень.

За даними прокуратури Криму, він і дві його довірені особи в першій половині 2010 року зібрали більше 600 тис. грн з підприємців під обіцянку виділити приміщення в торговому центрі, який нібито буде будуватися на місці торгових наметів.

14 травня І. Файнгольд був узятий під варту в одній з лікарень Сімферополя, куди ліг у зв'язку з погіршенням здоров'я. У рамках розслідування кримінальної справи в його будинку був проведений обшук.

22 липня вказаний суд відпустив екс-депутата на свободу, а співробітники прокуратури знову його затримали, пред'явивши звинувачення за новим епізодом.

Зазначимо, син бізнесмена Віталій фігурує в іншій кримінальній справі. У 2008 році на автомобілі Bentley в Сімферополі здійснив наїзд на мотоциклістку Ганну Мішуткіну, в результаті якого дівчина загинула.

У листопаді 2009 року його засудили до 3 років в'язниці, проте пізніше змінили покарання на умовний термін у два роки.

Верховний Суд в січні цього року направив справу на повторний розгляд до суду першої інстанції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі