Суд зобов'язав винести вирок колишньому головному медику Києва швидше

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Апеляційний суд Києва зобов'язав вчора Шевченківський районний суд столиці винести вирок колишньому начальнику головного управління охорони здоров'я КМДА Людмилі Качуровій на підставі зібраних слідчих даних.

Суд задовольнив апеляцію столичної прокуратури на рішення Шевченківського районного суду у кримінальній справі, порушеній стосовно Людмили Качурової.

11 квітня Шевченківський райсуд визнав зібрані слідством факти недостатніми для прийняття рішення
у даній справі і направив її на додаткове розслідування. Разом з тим вчора Апеляційний суд Києва зобов'язав Шевченківський райсуд прийняти рішення на підставі наявних слідчих даних. Людмила Качурова відмовилася коментувати хід процесу, пише «КоммерсантЪ-Украина».

Нагадаємо, кримінальна справа
щодо Людмили Качурової стала однією з 15, порушених у 2010 році стосовно 10 посадових осіб КМДА і Київради. Їй було пред'явлено обвинувачення за ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу ("службова фальсифікація") і ч. 2 ст. 266 КК ("нецільове використання бюджетних коштів"), що передбачає позбавлення волі на термін до шести років. Людмилі Качуровій інкримінується нецільове використання 4,5 млн грн з бюджету Києва. Всього, за даними столичної прокуратури, підслідні чиновники завдали місту збитків у розмірі 101 млн грн.

Окрім того, зараз триває слідство у справах стосовно директора комунального підприємства (КП) "Київпастранс" Володимира Асадчого, директора КП "Київзеленбуд" Олега Лукаша і екстрадованого з Німеччини в Україну екс-голови постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури Олексія Євлаха (блок Леоніда Черновецького), якому інкримінується службова фальсифікація, що призвела до збитків у розмірі 10 млн грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі