Після прохань митрополита Агафангела про прощення начальника порту, того посадили в ізолятор

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Митрополит Одеський та Ізмаїльський Агафангел звернувся до президента України Віктора Януковича з проханням «особистого втручання в ситуацію і якнайшвидшого звільнення з-під варти» начальника Одеського морського торгового порту Миколи Павлюка.

Мотивуючи таке звернення, митрополит Агафангел пише про те, що Павлюк «проявив себе як видатних здібностей керівник».

«Заслуговує на увагу і всіляке заохочення також діяльність М.Павлюка на благо Православної Церкви .... Вельмишановний пане Президенте! Прошу взяти до уваги заслуги М. Павлюка перед державою та Православною Церквою. Держава, що захищає свої таланти, досягне успіху на ниві творення матеріальних і духовних благ», - йдеться в листі, текстом якого володіє ZN.UA.

Тим часом, як повідомляє УНІАН, вчора Миколу Павлюка, якого Центральний райсуд Сімферополя випустив з ізолятора тимчасового утримання, було вивезено співробітниками міліції в масках з палати відділення інтенсивної терапії 411-го шпиталю до ІТТ УВС Криму.
За словами прес-секретаря порту Є.Гіряєва, 71-річного керівника порту «взяли з-під крапельниці, посадили у мікроавтобус і відвезли з підвищеним артеріальним тиском і аритмією серця».
Як повідомив журналістам адвокат начальника порту Сергій Ємець, М.Павлюка затримано згідно з постановою слідчого Слідчого управління прокуратури Криму. Нові звинувачення, висунуті проти начальника порту, будуть пред'явлені у Сімферополі - на 14.00 29 липня призначено слухання подання прокуратури АРК у Центральному райсуді Сімферополя.
С.Ємець процитував слова слідчого, сказані М.Павлюку: «Спочатку Ви будете затримані, а потім ми будемо розбиратися».

Нагадаємо, що у даний момент розслідується кримінальна справа, порушена за фактом скоєння злочину керівництвом Одеського порту. Посадова особа, зловживаючи службовим становищем, незаконно витратила на користь комерційної структури на ремонт готелю «Одеса» понад 170 тис. грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі