Справу проти Аделаджі направлено до суду

Поділитися
Генпрокуратура затвердила обвинувальний висновок у відношенні посадових осіб групи компаній King`s Capital.

Серед фігурантів справи - ​​один із пасторів церкви «Посольство боже», громадянин Нігерії Сандей Аделаджа, а також п'ятеро «посадових осіб», пише «Коммерсант-Украина».

«Зараз справу направлено ​​до Київського апеляційного суду, який протягом декількох днів повинен визначити, який суд буде вести це провадження, після чого почнеться звичайний судовий розгляд», - додало джерело у Генпрокуратурі.

Справу проти пастора було порушено ще у 2008 році в рамках розслідування справи щодо шахрайства компанії King's Capital. Сам С.Аделаджа наполягає на своїй невинності і готовий довести її у суді.

2 червня у ЗМІ з'явилася інформація, що його затримали біля київського ТЦ «Материк». Опору нібито ні охорона, ні сам пастор не чинили. Джип, з якого пастор виходив, також було конфісковано.

Пізніше сам С.Аделаджа, його адвокат Андрій Федур, СБУ спростували ці повідомлення. А прес-служба «Посольства Божого» відзначила, що пастор знаходиться у себе вдома - його не було заарештовано.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі