"Дівчат" і "Я крокую по Москві" покажуть у кольорі

Поділитися
"Формула кольору" розмалює фільми "Непіддатливі", "Дівчата", "Стережись автомобіля" і "Я крокую по Москві". Про це в бесіді з ІТАР-ТАСС повідомив продюсер і режисер компанії Ігор Лапотенок.

Раніше "Формула кольору" вже встигла розмалювати такі картини як "Підкидьок", "Волга-Волга" і "Офіцери". Останнім наразі проектом компанії є колоризація фільму "Три тополі на Плющисі".

І. Лапотенок зазначив, що при виборі фільмів для колоризації компанія орієнтується на "відгуки та побажання наших глядачів".

Продюсер також повідомив про готовність "Формули кольору" в майбутньому попрацювати над стрічками "Два бійці", "Республіка ШКІД" і "Золоте теля". "Якщо публіка попросить, то ми колоризуємо і ці стрічки", - сказав І. Лапотенок.

Розмальовані версії старих чорно-білих фільмів викликають неоднозначну реакцію у глядачів і представників кіноіндустрії.

Зокрема, Василь Лановий, який виконав одну з головних ролей в стрічці "Офіцери", досить різко висловлювався про колоризацію цієї картини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі