Власенко вважає, що Кірєєва змушують розглядати справу Тимошенко щоденно

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Власенко вважає, що головуючого суддю Печерського районного суду міста Києва Родіона Кірєєва хтось змушує розглядати «газову справу» екс-прем'єра Юлії Тимошенко щодня.

«Він жене справу. Слухає її кожен день. Таке враження, що в нього немає інших справ. До речі, ми подали відповідні запити щодо того, скільки справ у провадженні судді Кірєєва, чому він кожен день з 9 години ранку до 8-9 години вечора (розглядає справу Ю.Тимошенко – ред.)», - зазначив політик.

«Він не самостійна людина. Я знаю абсолютно точно, що він інші справи відкладає, в нього ж є справи, які на нього розписані. Він їх відкладає, переносить на невизначений термін, на довгий термін, а цю справу слухає кожен день. Чому цій справі такі преференції, відповідь може бути логічна тільки одна – хтось його примушує це робити», - сказав він.

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва оголосив перерву в засіданні у справі Ю.Тимошенко до 1 серпня 10:00. Таке рішення ухвалив суддя Родіон Кірєєв.


11 липня екс-прем'єр відмовилася від послуг свого захисника в даній справі Миколи Титаренка, після чого заявила про намір залучити ще 4 захисників, крім депутата Верховної Ради від фракції БЮТ Сергія Власенка, що захищав також її інтереси в суді .

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі