Суд відсторонив адвоката Волги від захисту

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Адвоката Олега Короля рішенням Печерського районного суду Києва відсторонено від захисту екс-голови Державної комісії з регулювання ринку фінансових послуг Василя Волги.

"Суддя задовольнила клопотання слідчого Генеральної прокуратури і відсторонила захисника, мене, від участі у справі, причому формулювання постанови дуже просте: у ній йдеться, що Олега Короля належним чином інформували про дату початку допитів, але він на них не був", - сказав сам О.Король у понеділок біля будівлі суду.

Він підкреслив, що має намір всіма доступними законними методами домагатися відновлення своїх прав щодо захисту В.Волги.

О.Король не конкретизував, що саме має намір робити.

Він констатував, що В.Волга у даний час залишився без захисника, якому він довіряє, і не виключає, що йому навмисне буде нав'язано іншого захисника.

Як раніше повідомлялося, Апеляційний суд Києва залишив без зміни запобіжний захід для В.Волги у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.

Нагадаємо, працівники Генпрокуратури та СБУ 19 липня затримали і доставили В.Волгу в ізолятор тимчасового утримання.

Його підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15 і ч. 3 ст. 368 КК («одержання хабара в особливо великому розмірі посадовою особою, яка займає особливо відповідальне становище»).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі