Янукович підписав закони про держмонополії і про Земельний кадастр

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Президент України Віктор Янукович у вівторок, 2 серпня, підписав два закони: №3610-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо національних комісій, що здійснюють державне регулювання природних монополій, у сфері зв'язку та інформатизації, ринків цінних паперів і фінансових послуг» , а також №3613-VI «Про Державний земельний кадастр». Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Нагадаємо, президентський законопроект № 8403 про держмонополії парламент прийняв у першому читанні 12 травня. За документ проголосували 262 депутати.

Прийняття даного закону, а також закону про державну службу стало завершальним етапом адміністративної реформи. У рамках адмінреформи раніше вже були прийняті зміни до закону про Кабмін і закону про центральні органи виконавчої влади. Закон був прийнятий в цілому 7 липня 2011 року.

У той же час, згідно з висновком Головного науково-експертного управління від 28 квітня на законопроект №8403 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо національних комісій, що здійснюють державне регулювання природних монополій, у сфері зв'язку та інформатизації, ринків цінних паперів і фінансових послуг», деякі норми документа суперечать Конституції України.

Закон про Державний земельний кадастр Верховна Рада також прийняла 7 липня. За відповідний законопроект №8077 проголосували 260 народних депутатів.

Документ встановлює правові, економічні та організаційні основи діяльності у сфері Державного земельного кадастру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі