Азаров вирішив допомогти шахтарю, що розповів про «Суходольську-Східну»

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Прем'єр-міністр України Микола Азаров подивився відео, в якому шахтар Ігор Сметанін розповів про справжні умови роботи на шахті «Суходольська-Східна». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Подивився відео, у якому шахтар розповідає про трагедію. Я йому вірю. Видно, що він доведений до відчаю. Що тут сказати. По-перше, простежу, щоб через свою відвертість шахтар не втратив роботу. По-друге, я говорив про те саме, про що з болем говорить ця людина. Через «давай-давай вироблення», через пожадливість гроблять людей. Цьому потрібно покласти край! Сьогодні заявив про це на Кабміні, і буду особисто стежити за виконанням доручень», - написав глава уряду.

Нагадаємо, вчора на YouTube з'явилося відео, де І.Сметанін заявив про нелюдські умови роботи на шахті «Суходольська-Східна». Він також розповів, що у шахтному повітрі концентрація метану завжди перевищує допустиму у кілька разів.

Під час вибуху метану на шахті «Суходольська-Східна» у ніч на 29 липня загинуло 26 шахтарів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі