Apple уніфікує операційні платформи для всіх своїх пристроїв

Поділитися
Компанія Apple може почати у наступному році об'єднання в єдину платформу своїх операційних систем Mac OS X і iOS, які використовуються, відповідно, на комп'ютерах компанії і мобільних пристроях iPhone і iPad.

Уніфікація платформи дозволить скоротити витрати на розробку, а також піде на користь всій екосистемі Apple, оскільки при переході з одного типу пристрою на інший користувач матиме справу з уже знайомим середовищем. Для багатьох покупців це стане аргументом на користь продукції компанії, а не її конкурентів.

На думку аналітиків, об'єднанню систем Mac OS X і iOS посприяє створення процесора Apple A6. Цей чіп прийде на зміну A5, який використовується у планшеті iPad 2 і, за неофіційною інформацією, буде встановлюватися на новий iPhone, початок продажів якого очікується восени.

Комп'ютери MacBook Air отримають чотириядерні процесори Apple A6 у кінці 2012 року або через рік, а до 2016 року на такі чіпи будуть переведені та ноутбуки MacBook Pro, які розраховані на вимогливих користувачів. Наразі всі комп'ютери Apple мають процесори виробництва Intel.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі