Лисичанський НПЗ у липні експортував до Росії майже все дизпаливо і 74% бензину

Поділитися
© lostfilm.info
ПрАТ «​​ЛИНІК» (Лисичанський НПЗ, належить компанії ТНК-ВР) у липні направив на експорт близько 86 тис. тонн високооктанового бензину, що становить 74% від його виробництва на підприємстві за вказаний період, і практично все вироблене дизпаливо.

За оперативними даними Держмитслужби та Міненерговугілля, станом на 31 липня 2011 року «ЛИНІК» виробив 90,5 тис. тонн бензину марки А-92, 26 тис. тонн бензину А-95 і 95,8 тис. тонн дизельного палива. При цьому експорт А-92 склав 73,8 тис. тонн, А-95 - близько 12,1 тис. тонн, дизпалива - 94,3 тис. тонн.

Нагадаємо, за результатами роботи у травні Лисичанський НПЗ експортував 75% виробленого бензину, у червні - 80%. При цьому учасники ринку констатували дефіцит високооктанових бензинів в Україні.

Саме підприємство тоді заявило, що змушене переробляти давальницьку російську сировину у зв'язку з різким збільшенням на українському ринку імпортних нафтопродуктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі