До Печерського суду прийшов голова представництва Євросоюзу Тейшейра і дипломати

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Глава представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра прийшов до Печерського суду Києва, де проходить засідання у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

У залі судових засідань також знаходяться депутати фракцій БЮТ-«Батьківщини» і НУ-НС, лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк і лідер Народного руху України Борис Тарасюк, прийшли також представники дипломатичного корпусу і духівництва. Зала заповнена повністю.

«Питання не в тому, відпустять мене чи ні. Не в моїх арештах зараз справа. Мова йде про те, що таке може в будь-яку хвилину статися з кожним", - сказала Ю.Тимошенко журналістам.

На питання журналістів щодо умов її утримання в СІЗО екс-прем'єр сказала, що була готова до такого розвитку подій, і влада не дочекається її скарг.

«Тюрма - це в'язниця, які там можуть бути умови? Але я хочу сказати те, що я ні на що не скаржуся, я свій шлях, своє життя обрала самостійно, для мене є сенсом життя захистити Україну і побудувати Україну - красиву європейську державу. Те, що зараз відбувається, є випробуванням, але я ніколи не відмовлюся від наміру боротися за європейську перспективу України», - заявила Ю.Тимошенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі