Опозиція почала створення Комітету опору диктатурі в Україні

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
Представники опозиційних парламентських партій почали створення Комітету опору диктатурі в Україні. Про це журналістам біля Печерського райсуду Києва повідомив один з лідерів фракції «БЮТ-Батьківщина» у Верховній Раді Сергій Соболєв.

«Репресії проти громадських діячів, арешти опозиційних партійних лідерів стали для правлячого режиму засобом усунення політичних опонентів, способом встановлення в Україні диктатури», - сказав С.Соболєв.

Він зазначив, що заяву про створення такого комітету підписали лідери партій «Батьківщина», ПРП, «Народна самооборона», НРУ, Партії захисників Вітчизни, Європейської партії України, «Громадянської позиції», «Фронту змін» і лідер парламентської фракції «Наша Україна».

Деякі з лідерів цих партій підписали заяву про створення комітету безпосередньо у дворі Печерського районного суду Києва.

Після цього вони пройшли до зали суду, де розглядається справа Ю.Тимошенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі