МВС заявляє про затримання бас-гітариста Green Grey за причетність до наркоторгівлі

Поділитися
© hotpro.ua
Співробітники УБОЗ МВС спільно з працівниками Головного управління МВС Києва та Київської області 6 серпня затримали бас-гітариста Green Grey Андрія Яценка (Дизель) за підозрою у причетності до міжнародної групи наркоторговців.

Як розповів начальник прес-служби Головного управління МВС у Києві Володимир Поліщук, операція була проведена в суботу, 6 серпня, рано вранці у Києві та Київській області в рамках порушеної 17 червня кримінальної справи за статтею про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

У той же день міліція також затримала 40-річну громадянку Німеччини за підозрою в організації зазначеної міжнародної групи наркоторговців.

Всього правоохоронці затримали 7 осіб, у тому числі ще одного іноземця.

Тим часом, сама музична група Green Grey спростувала інформацію про затримання міліцією бас-гітариста групи за підозрою у причетності до міжнародної групи наркоторговців.

Про це повідомила колишній директор Green Grey, менеджер міжнародного музичного фестивалю Summer Sound Лідія Клов. За її словами, група Green Grey зараз у повному складі перебуває в Одесі, де бере участь у фестивалі Summer Sound, який триватиме до 28 серпня.

І саме у той день, 6 серпня, за її словами, учасники гурту - і Андрій Яценко (Дизель), і Дмитро Муравицький (Мурік) - виступали в Одесі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі