У будівлю кримського Радміну кинули коктейль Молотова

Поділитися
У двері центрального входу Ради міністрів Автономної Республіки Крим сьогодні вранці кинули дві пляшки із запальною сумішшю.

За інформацією прес-служби Державної служби охорони при МВС України, інцидент стався о 10:46.

Співробітники ДСО, які чергували всередині будівлі державної установи, за допомогою вогнегасників погасили полум'я і через кілька хвилин затримали правопорушника, скориставшись інформацією свідків. Ним виявився 30-річний житель Красногвардійського району АР Крим.

Затриманий визнав, що саме він кинув пляшки у двері держустанови, проте відмовився повідомляти про причини свого вчинку.

У даний час зловмисника передано співробітникам міліції для проведення слідчих дій.

За попередніми даними міліції, затриманий є божевільним. Коли він кидав у будівлю пляшку з коктейлем Молотова, то кричав «Це - мій дім!» і поводився неадекватно. Після затримання міліцією він рвав на собі футболку і плювався.

«Підозрюваний у даний час знаходиться на медичному засвідченні, після чого його доставлять до Центрального райвідділу міліції, де будуть порушувати кримінальну справу, - розповіла
«Сегодня» прес-офіцер Сімферопольського ГУ МВС Оксана Сорокопудова. - За нашою інформацією, він 1981 року народження, уродженець Кабардино-Балкарії, за національністю, імовірно, кримський татарин».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі